‘Impossible’ van Nothing But Thieves verkozen tot beste 3FM Megahit aller tijden

‘Impossible’ van de Britse alternatieve rockband Nothing But Thieves is verkozen tot beste 3FM Megahit aller tijden. Het nummer is dan ook als afsluiter te horen van de 3FM Top Megahit, de lijst met de beste Megahits van de afgelopen 30 jaar.

Ter gelegenheid van de 1500e Megahit ging 3FM samen met de luisteraar op zoek naar de beste Megahit tot nu toe. Volgens de publieke zender kreeg ‘Impossible’ van Nothing But Thieves de meeste stemmen. Het nummer werd in week 39 van 2020 verkozen tot 1370e Megahit en mag zich ter gelegenheid van het jubileum ook Megahit nummer 1501 noemen.

Sinds maandagochtend zendt 3FM de Top Megahit uit, de lijst met 595 beste Megahits. Gestart werd met ‘Can’t Feel My Face’ van The Weeknd.

De 3FM Top Megahit is deze week elke dag tussen 9 en 19 uur te horen. Op vrijdag (7 juli) is de nummer 1 kort voor 16 uur te horen bij Ivo van Breukelen. [RadioWereld.NL]