Eric Corton neemt uren Tessa Mol over op Kink

Eric Corton is vanaf maandag 2 oktober drie uur per dag te horen op Kink. De deejay was al elke werkdag tussen 10 en 11 uur te horen, maar krijgt nu ook het slot tot 13 uur erbij. Corton neemt daarmee het stokje over van Tessa Mol, die vrijdag voor het laatst te horen is op Kink.

Foto: RadioWereld.NL

Ik vond het al geweldig om iedere dag op Kink te mogen bulderen… maar daar komen nu nog twee uur per dag bij!”, aldus Corton. “Drie dagelijkse uren op de leukste zender van Nederland. Corton is gelukkig.

Corton is sinds januari 2021 te horen op Kink. Eerst alleen op vrijdagmiddag en in het weekend. Sinds augustus 2022 jaar is Corton elke werkdag tussen 10 en 11 uur te horen met ‘Het beste uit de Kink 1500’.

Daarnaast presenteert Corton op vrijdagavond samen met Michiel Veenstra ‘Vrijdag CorVee’. Beide programma’s blijft de deejay dit jaar maken. [RadioWereld.NL]