Search
Close this search box.

Radio Oost gestart met nieuwe Toppers van Toen 750

Radio Oost is maandagochtend met de Toppers van Toen 750 gestart. Zes dagen lang zendt de regionale omroep voor Overijssel de 750 mooiste platen van de jaren ’60 tot en met ’90 uit. Tot en met afgelopen zaterdag konden luisteraars stemmen voor deze lijst.

De Toppers van Toen 750 komt voort uit het programma Toppers van Toen, dat Oene Loonstra elk weekend op Radio Oost presenteert. In 2021 vierde dit programma zijn 25-jarig jubileum.

Vorig jaar december zond Radio Oost ook al de Toppers van Toen 750 uit. Toen stond ‘Hotel California’ van Eagles op één, gevolgd door ‘A Wither Shade of Pale’ van Procol Harum en ‘Avond van Boudewijn de Groot.

De Toppers van Toen 750 is elke werkdag tussen 6 en 19 uur te horen op Radio Oost. Op zaterdag (9 december) is de ontknoping van de lijst van 8 tot 18 uur te horen. Naast Loonstra nemen ook Marcel Oosten en Bastiaan Kleinjan, Paula Keizer, Bert van Losser, Jan-Willem Kobes en José de Bruin een deel van de lijst voor hun rekening. [RadioWereld.NL]