Search
Close this search box.

Evert Duipmans krijgt ochtendprogramma in het weekend op NPO Radio 2

Evert Duipmans is met ingang van dit weekend ook op zaterdag- en zondagochtend te horen op NPO Radio 2. De deejay neemt de oude uren van Jeroen van Inkel over en presenteert tussen 7 en 10 uur ‘Vroeg Pieken’.

Foto: video still

Sinds deze week zijn er veel veranderingen in de programmering van NPO Radio 2. Door het onmiddellijke vertrek van Wouter van der Goes en Frank van ‘t Hof vielen er behoorlijk wat gaten in de programmering. En daarom is er nu een tijdelijke invulling.

Daarom is Emmely de Wilt sinds deze week in de avond tussen 18 en 20 uur te horen en zijn Morad El Ouakili en Desiree van der heiden elk twee uur naar voren geschoven. Op vrijdagmiddag is nu Eddy Keur te horen, terwijl Jeroen van Inkel de vrijdagavond tussen 18 en 20 uur vult.

Zie ook: Emmely de Wilt naar de avond van NPO Radio 2, Eddy Keur naar de vrijdagmiddag

Daarnaast is Van Inkel in het weekend opgeschoven naar 10 tot 12 uur, de oude uren van De Wilt. De vroege weekenduren worden nu dus ingevuld door Duipmans. Hij is sinds 2020 te horen op NPO Radio 2 en presenteert op maandagochtend tussen 4 en 6 uur ‘Wildgroei’. [RadioWereld.NL]