Zoek
Sluit dit zoekvak.

Sam Hagens maakt debuut bij BNR Nieuwsradio

Sam Hagens maakt vrijdag (24 mei) zijn presentatiedebuut op BNR Nieuwsradio. Als tijdelijke vervanger van Wilfred Genee neemt hij de leiding over het programma ‘The Friday Move’. Hagens is geen onbekende voor BNR Nieuwsradio, waar hij eerder al als sidekick van Genee aanschoof.

Foto: video still

Hagens is bekend geworden door zijn werk als politiek verslaggever voor Hart van Nederland op SBS6. Hij is regelmatig te zien als politiek duider en verslaggever in de populaire talkshow Vandaag Inside. Daarnaast presenteerde hij enkele maanden de talkshow HLF8 op SBS.

Het is een grote eer om Wilfred te mogen vervangen. The Friday Move is een van de leukste radioprogramma van Nederland, de sfeer is er fantastisch en inhoudelijk altijd scherp,” aldus Hagens.

Onlangs was hij ook al te horen als gastpresentator op NPO Radio 1. [RadioWereld.NL]