Zoek
Sluit dit zoekvak.

Tannaz Hajeby parodieert landelijke radiostations (filmpjes)

Tannaz Hajeby, bekend van haar nachtelijke radioprogramma ‘Dit Is Tannaz’ op NPO Radio 2, breidt haar repertoire uit. De deejay, die van dinsdag tot en met vrijdag tussen 4 en 6 uur ’s nachts te horen is, maakt nu ook naam als komediant op sociale media.

Foto: Tannaz Hajeby / Instagram

Op platforms als Instagram en Facebook plaatst Hajeby humoristische video’s waarin ze landelijke radiostations parodieert en stevig op de hak neemt.

Haar imitaties van deejays van onder andere 100%NL, Veronica, Kink, Joe, NPO Radio 5, Sky Radio, NPO Blend, Radio 538, Qmusic, FunX, NPO 3FM, NPO Klassiek, NPO Radio 1, Slam en zelfs haar eigen NPO Radio 2, zorgen voor veel bekijks en positieve reacties. [RadioWereld.NL]

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Tannaz Hajeby (@tannazhajeby)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Tannaz Hajeby (@tannazhajeby)