Zoek
Sluit dit zoekvak.

Frank Dane over verliezen ochtendshow op Radio 538: “Het deed zeer”

Frank Dane vond het verschrikkelijk toen Radio 538 eind 2021 de stekker uit zijn ochtendshow trok. Dit zegt de deejay in een interview met De telegraaf. “Het is verschrikkelijk als de stekker uit een droom wordt gehaald, dat deed zeer.” Een reden voor het stopzetten heeft hij nooit gekregen.

Foto: video still Youtube

Volgens Dane had het destijds niet veel gescheeld of hij was vertrokken bij Radio 538. Sinds augustus 2022 is de deejay terug op de zender en presenteert hij de dagelijkse middagshow. Lang stilstaan bij wat er gebeurt is, wil de deejay dan ook niet. “Ik wil niet klagen want je hebt het goed als je dit werk doet. Nu denk ik, gelukkig is het allemaal zo gegaan. Niet met hoe de ochtendshow eindigde, maar hoe het is afgelopen. Dat ik ondanks verschillende aanbiedingen van andere zenders bij het station ben gebleven waar mijn hart ligt.

Nadat 538 in een flinke dip heeft gezeten qua luistercijfers, behoort de middagshow van Dane inmiddels tot de best beluisterde middagshows bij de voor adverteerders belangrijkste doelgroep 20-49 jaar. En nog steeds zijn de cijfers van 538 stijgende.

Dit is de allerleukste tijd om bij dit station te werken”, zegt Dane in De Telegraaf. “Het verschil met een paar jaar geleden, is dat iedereen elkaar weer wat gunt. Er zijn geen ego’s meer die elkaar in de weg zitten.” Bang om weer een telefoontje te krijgen en zijn programma kwijt te raken is de deejay dan ook niet. “Het voelt hier vertrouwder en veiliger dan ooit. Ik hoop dat ik hier tot mijn pensioen zit.” [RadioWereld.NL]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *