Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Yoursafe live vanaf Metropolis Festival in Rotterdam

Het Yoursafe Radio-programma ‘Alt & Nieuw’ is zondagmiddag tussen 12:00 en 15:00 live te horen vanaf Metropolis Festival in Rotterdam. Vanuit een mobiele studio gaat radiodeejay Joshua van Meuwen in gesprek met mensen van de organisatie én met artiesten die op het festival zullen optreden.

Al sinds 1988 biedt Metropolis een podium aan artiesten en bands die op het punt van doorbreken staan. Ieder jaar ontvangt het festival gemiddeld 30.000 bezoekers op het Rotterdamse Zuiderpark. Namen als The Black Keys, The Killers, Twenty One Pilots, Ronnie Flex en Yungblud hebben in het verleden al eerder hier op het podium gestaan.

Joshua: “Alt & Nieuw is één van de weinige radioprogramma’s op Yoursafe waar je échte, nog onontdekte parels uit de alternatieve muziek hoort. Om dan nu naar dit avontuurlijke festival te gaan, is ronduit super.” [RadioWereld.NL]