Search
Close this search box.

Op Bezoek Bij: 3FM Serious Request 2022

3FM Serious Request is zondag 18 december kort voor 12 uur van start gegaan. NPO 3FM-deejays Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen maakten 24 uur per dag radio met corona vanuit het Glazen Huis in Amersfoort met maar één doel: samen met heel Nederland zoveel mogelijk geld ophalen.

Foto: video still stream 3FM

3FM Serious Request zette zich dit jaar voor het eerst in voor het Nederlands doel in de week voor kerst: ‘Stichting Het Vergeten Kind‘. De stichting die opkomt voor kinderen in Nederland die opgroeien in een thuissituatie met heftige problemen.

De actie liep dit jaar van 18 tot en met 24 december. De deejays hebben dit jaar 2.345.107 euro opgehaald.

Barend, Sophie en Rob werden door actrice Angela Schijf opgesloten in het Glazen Huis in Amersfoort. Ze verzamelde geld in door onder meer verzoekplaten te draaien in ruil voor een donatie. De eerste plaat die gedraaid werd, was ‘Bad Guy’  van Billie Eilish.

Ze mochten dit jaar gedurende hun verblijf niet eten. Om ze te ondersteunen kwamen dagelijks gasten langs in Het Glazen Huis. Ook waren er live optredens.

3FM Serious request was 24 uur per dag te volgen via 3FM, NPO 1 extra (kanaal 81) en via internet. Ook zijn er updates bij NPO 1 en NPO 3. Bekijk hieronder een korte foto-reportage van de hele week. [RadioWereld.NL]

Foto: NPO 3FM
Foto: NPO 3FM
Foto: NPO 3FM
Foto: NPO 3FM
Foto: NPO 3FM
Foto: NPO 3FM
Foto: NPO 3FM
Foto: NPO 3FM
Foto: NPO 3FM
Foto: NPO 3FM
Foto: NPO 3FM
Foto: NPO 3FM
Foto: NPO 3FM
Foto: NPO 3FM
Foto: NPO 3FM
Foto: NPO 3FM
Foto: NPO 3FM
Foto: NPO 3FM
Foto: NPO 3FM
Foto: NPO 3FM
Foto: still 3FM
Foto: Still 3FM
Foto: NPO 3FM