Tussenstand 3FM Serious Request gestegen naar 1.675.801 euro

Met nog één dag te gaan staat de teller van 3FM Serious Request op 1.675.801 euro. Glazen Huis-deejays Rob Janssen, Barend van Deelen en Sophie Hijlkema: “Wauw, wat een ongelofelijk mooi bedrag! Allemaal dankzij de inzet van heel Nederland. Dank jullie wel.

Foto: video still Youtube

We zetten de eindsprint in naar kerstavond: doneer, vraag die plaat aan of steun een van de talloze mooie acties. Zoals mensen die 144 uur lopen voor Het Vergeten Kind, 24 uur lang fietsen of zelf armbandjes maken. Samen brengen we licht in het leven van 100.000 vergeten kinderen in Nederland“, aldus de deejays van NPO 3FM .

Dit jaar zamelt 3FM geld in voor Stichting Het Vergeten Kind, dat zich inzet voor kinderen in Nederland die opgroeien in een thuissituatie met heftige problemen. Sinds zondag zijn Janssen, Van Deelen en Hijlkema daarom opgesloten in Het Glazen Huis in Amersfoort. [RadioWereld.NL]