3FM-deejay Vera Siemons presenteert ‘Amsterdam Dance Event 2022: Children of the Night’

Wie zijn de dj’s van dit moment? Wat is ná corona de staat van het nachtleven en hoe divers is de programmering van het ‘Amsterdam Dance Event’? NPO 3FM-deejay Vera Siemons geeft in het programma ‘Amsterdam Dance Event 2022: Children of the Night’ antwoord op deze vragen.

Foto: NTR

Daarbij krijgt ze hulp van Justin Verkijk, die vanaf 2023 te horen is op NPO 3FM met de opvolger van Club Cleven. De ADE uitzending, komt live vanaf het Volkshotel in Amsterdam. ‘Amsterdam Dance Event 2022: Children of the Night’ wordt uitgezonden op zaterdag 22 oktober om 21.55 uur bij de NTR op NPO 3.

Met dit jaar veel aandacht voor muziek en dj’s. De nachtburgermeester van Amsterdam komt onder andere langs en verder zijn er mini reportages te zien over bijvoorbeeld dj’s Young Marco en De Schuurman.

Vera: Ik word ieder jaar weer enorm enthousiast van al het nieuwe talent dat je op de dansvloer kunt ontdekken tijdens ADE. En ze spreekt vanuit de studio met opvallende nachtdieren van het festival, zoals met Ramon de Lima, nachtburgermeester van Amsterdam en Detroit legende dj Bone.”

Het Amsterdam Dance Event vindt sinds 1996 jaarlijks in oktober plaats in Amsterdam. Elk jaar trekt het festival honderdduizenden bezoekers uit de hele wereld. Dit jaar vindt ADE tussen 19 en 23 oktober plaats.

Ook 3FM is hierbij van de partij, evenals Radio 538 en Slam. [RadioWereld.NL]