Zoek
Sluit dit zoekvak.

Kink Distortion na amper een maand alweer verdwenen van DAB+

Kink heeft het themakanaal Kink Distortion na amper een maand alweer van DAB+ gehaald. Sinds donderdag is op de plek van Kink Distortion op het netwerk van MTVNL (7D) weer Kink Classics te vinden.

Foto: RadioWereld.NL

Wat de reden voor de plotselinge wijziging is, is onduidelijk. Distortion was sinds 18 oktober via digitale etherradio te beluisteren. Saillant detail is dat het nieuwsbericht over dat Kink Distortion op DAB+ van start is gegaan nog steeds tussen het nieuws op de homepage van Kink vinden is. Daarnaast werd begin deze maand nog via facebookpagina van Distortion DAB+ gepromoot.

Voordat Kink Distortion op DAB+ van start ging op het netwerk van MTVNL was Kink Classics al op deze plek te vinden. Net als toen is het station daarom nu in grote delen van het land via twee netwerken te ontvangen. Kink Classics is net als K-Rock en hoofdkanaal Kink namelijk via kanaal 9C te beluisteren. [RadioWereld.NL]