Zoek
Sluit dit zoekvak.

ID&T begint televisie zender

ID&T begint binnenkort met een eigen televisiezender. Hiermee breidt de marktleider in de Nederlandse dance industrie haar werkterrein verder uit. Het bedrijf bezit al de radiozender ID&T Radio, een website en een lifestyle magazine. Ook organiseert ID&T regelmatig dance feesten. Door middel van het opzetten een televisiezender wil ID&T haar mediaplatform completeren.

Inmiddels heeft ID&T een projectgroep opgericht die bestaat uit Duncan Stutterheim (Chief Executive Officer ID&T), Michel de Winter (Directeur Media ID&T) en Peter Vis (Directeur TV ID&T). Zij houden zich bezig met de voorbereiding en de uitwerking van de televisieplannen.

ID&T wil al op korte termijn beginnen met uitzenden op televisie. De zender zal volledig gericht zijn op jongeren. Voor die doelgroep is ID&T al jaren een sterk en herkenbaar merk, dat staat voor wat jongeren willen, zo laat Peter Vis weten. Het is nog niet bekend wanneer de zender de lucht in gaat. Ook over de programmering is niets terug te vinden in het persbericht. Vis werkte eerder als directeur van productiebedrijf Holland Media House en was ook enige tijd directeur van Fox 8, de tv-zender die inmiddels ter ziele is gegaan. [VdL]

Gerelateerde berichten