NPO 3FM kijkt in aftermovie terug op Serious Request (filmpje)

NPO 3FM heeft op kerstavond ‘3FM Serious Request 2021’ afgesloten. Vijf dagen lang sloten 3FM-deejays Sander Hoogendoorn, Jorien Renkema, Rob Janssen en Frank van der Lende zich op in het Glazen Huis om voor geld plaatjes te draaien in het Glazen Huis.

In deze week doneerden veel mensen geld voor het Wereld Natuur Fonds, zij komen in onder andere in actie voor de ernstig bedreigde regenwouden van Zuid-Amerika.

Het Glazen Huis stond dit jaar in Amersfoort bij De Nieuwe Stad.

Een dag na de opening maakte demissionair premier Mark Rutte bekend dat Nederland opnieuw op slot ging. Bezoekers waren daarom niet welkom.

Dit jaar heeft NPO 3FM Serious Request 2.000.183  euro opgehaald.

Sharid Alles, zendermanager NPO 3FM: “Wat was het een hartverwarmende week! Ondanks dat we op dag één overvallen werden door een strenge lockdown zijn we ontzettend tevreden met deze editie, de terugkeer van het Glazen Huis en het prachtige resultaat voor het Wereld Natuur Fonds.” [RadioWereld.NL]