40Up Radio maakt wederom doorstart, Mart Smeets terug op zender

Het internetstation 40Up Radio, opgericht door Harry de Winter, heeft opnieuw een doorstart gemaakt. Het radiostation is afgelopen maand opnieuw begonnen met uitzenden. En meteen keert een bekende naam terug: Mart Smeets maakt elke week een uurtje radio.

foto: Pixabay

40Up Radio: “Uit zijn privé collectie selecteert hij het mooiste en het beste op gebied van Americana, blues, country, soul en hedendaagse luistermuziek.

Overdag zendt 40Up Radio non-stop muziek uit. De muziekmix bevat naast oldies veel albumtracks en songs die je nergens meer hoort. In de avond zijn naast Smeets ook andere bekende namen te horen zoals Bram van Splunteren, Fay Lovsky, Hubert van Hoof, Jan Donkers, Hans Hogendoorn, Harry de Winter en Leo van der Goot. Laatstgenoemde is nu samen met Peter Kluyver de drijvende kracht achter het internetstation.

Eerder waren ook onder andere bekende namen op de zender te horen, waaronder Robert ten Brink, Ton Lathouwers, Marc Stakenburg en Johan Derksen.

Maar Derksen is al enige tijd actief met zijn eigen radiostation Grollooradio. Dat legt hij uit in het onderstaande filmpje. Daarnaast is het radioprogramma van Derksen, ‘Muziek voor Volwassenen’, via diverse andere regionale stations te horen. [RadioWereld.NL]