Zoek
Sluit dit zoekvak.

Art Rooijakkers voorlopig niet op BNR Nieuwsradio door poliep

Art Rooijakkers moet voor de tweede keer in een half jaar noodgedwongen zijn radiowerk neerleggen. Bij de presentator is opnieuw een poliep ontdekt op zijn stemband, waardoor hij het rustiger aan moet doen. Vorig jaar september kampte Rooijakkers ook al met dit probleem. Toen werd hij hieraan geopereerd. Of de presentator nu weer onder het mes moet is niet bekend.

Foto: RadioWereld.NL

Zo. De laatste BNR’s Big Five van de week zit erop”, schrijft Rooijakkers op Instagram. “Of nou ja. Niet alleen van deze week. Eigenlijk had ik hier een potje willen vloeken.. want verd€&4mme, mijn stemproblemen zijn nog niet voorbij; ik heb weer een poliep. En dus moet ik de komende maanden rustig aan doen met m’n stem.

Ondanks zijn stemproblemen kan Rooijakkers wel zijn tv-werk voortzetten.

Rooijakkers is sinds 2020 werkzaam bij BNR Nieuwsradio. Sinds juli van dat jaar presenteert hij afwisselend met Diana Matroos het dagelijkse programma ‘BNR’s Big Five’. [RadioWereld.NL]