Krijgt Celine Huijsmans haar eigen radioprogramma?

Het is niet ondenkbaar dat Radio Veronica-sidekick Celine Huijsmans een eigen programma krijgt. De voormalige Shownieuws-presentatrice gaat zich nu namelijk ook verdiepen in de techniek van het radio maken.

Foto: Radio Veronica / Ben Houdijk

Celine gaat zelf leren schuiven zodat ze niet alleen als sidekick, maar ook als deejay kan werken in de toekomst”, zo laat een woordvoerder van Talpa Network weten aan Veronica Superguide.

Huijsmans, die vorig jaar afzwaaide bij Shownieuws op SBS6, is al enkele jaren werkzaam bij radio Veronica. Ze begon als nieuwslezer bij de middagshow van Wilfred Genee en groeide het afgelopen jaar uit tot sidekick van het programma, dat was overgenomen door Tim Klijn.

Vanaf dit weekend is Huijsmans in het weekend te horen. Tussen 16 en 18 uur presenteert ze samen met Ronald Giphart ‘Phil Collins zegt Sorry’.

Radio Veronica is overigens niet de eerste radioklus van Huijsmans. Eerder was ze ook al nieuwslezer op Radio 538. Ook was ze in het verleden invalsidekick van de ochtendshow op de voormalige regionale zender Fresh FM. Hier had ze enige tijd ook een programma op zaterdagmiddag. [RadioWereld.NL]

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Eén reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *