Johan Derksen: “Ik krijg een dagelijks programma op de landelijke radio”

Johan Derksen is binnenkort dagelijks op de landelijke radio te horen. Dit onthulde ‘de snor’ maandagavond in Shownieuws. Om welke radiozender het gaat heeft Derksen niet gezegd, maar geruchten gaan dat het om Radio Veronica gaat.

Foto: video still Youtube

Derksen is momenteel elke avond met zijn ‘Muziek voor Volwassenen’ te horen op Radio Drenthe en meerdere keren per week op Arrow Bluesbox Radio, alsmede op zijn eigen station Grolloo Radio. Tot eind april was hij ook wekelijks op NH Radio, Radio Rijnmond en Radio West te horen, maar die stations besloten te stoppen met het programma naar aanleiding van het kaarsenincident.

Nu gaat Derksen dus landelijk. “Ik heb één voordeel: ik doe het altijd gratis. Dan wil blijkbaar iedereen je hebben.” Om welk station het gaat wil hij nog niet zeggen, omdat het intern nog bekendgemaakt moet worden. “Er moet wat mensen nog verteld worden dat er met hun programma’s geschoven gaat worden.” [RadioWereld.NL]