Wild FM Hitradio start met God Radio op DAB+

Bas Emons, eigenaar van het regionale commerciële radiostation Wild FM Hitradio, start een tweede radiostation met de naam: God Radio. Vanaf vrijdag (17 juni 2022) is het christelijk radiostation op DAB+ te horen via het landelijke netwerk op kanaal 7D (MTVNL). In het begin zal op het radiostation een onderscheidend en inspirerend raamprogramma te horen zijn met hedendaagse Gospel & Christian Hits.

Bas Emons, die zich volgens insiders uit de radiowereld alleen maar heeft laten bekeren tot het christelijk geloof om zijn radiostation te bekostigen, zegt over zijn nieuwe radiostation: “Na de testperiode zullen er gepresenteerde radioprogramma’s te beluisteren zijn met vooral het goede nieuws en bemoedigende actualiteiten. God Radio is een modern en toegankelijk radiostation dat je raakt en het verschil maakt. Impact voor gelovigen én zoekenden die in hun bestemming willen wandelen.

De slogan van God Radio (in het Engels uitgesproken) luidt: ‘Hét geluid van Hoop voor Nederland‘. Het nieuwe radiostation van Stichting Wild Foundation zal naast DAB+ ook via de website te beluisteren zijn. [RadioWereld.NL]