Edwin Ouwehand nieuwe stationvoice Radio 10

Edwin Ouwehand wordt de nieuwe stationvoice van Radio 10. Dat heeft een woordvoerster van Talpa Network bevestigd aan RadioWereld.NL. Vanaf zaterdag 3 september is hij in alle audiovormgeving op Radio 10, de themakanalen en Radio 10 Brabant te horen.

Foto: Radio 10

Ouwehand neemt het stokje over van Roland Snoeijer, die sinds 2016 de zenderstem was van Radio 10. Onlangs maakte Snoeijer de overstap naar Qmusic om daar de nieuwe programmabaas te worden, waardoor 10 op zoek moest naar een nieuwe stem.

Voor de meeste luisteraars van Radio 10 is Ouwehand al een bekende stem. Hij is al sinds 2008 als deejay op het station te horen (toen nog met Gold achter de naam). Sinds 2015 presenteert Ouwehand een avondprogramma op Radio 10. Daarnaast is hij al jaren ook de stem van televisiezender RTL4 en kondigt hij onder meer vier keer per week aan: “Wat vooraf ging in Goede Tijden, Slechte Tijden“. [RadioWereld.NL]