Genomineerden Marconi Award bekend voor beste radiozender en aanstormend talent

Radiopresentator Giel Beelen heeft woensdag de Marconi Oeuvre Award ontvangen tijdens zijn NPO Radio 2 avondshow. Maar er zijn nog meer prijzen te vergeven. Naast de Marconi Oeuvre Award zijn er ook de Marconi Award voor Beste Zender en Marconi Award voor Aanstormend Talent. Dit zijn de genomineerden:

Foto: video still Youtube

Genomineerden Marconi Award Beste Zender:
BNR Nieuwsradio
NPO Radio 1
Slam

Genomineerden Marconi Award Aanstormend Talent:
Nordin Besling (NPO FunX)
Dylan Boet (Radio 538)
Desiree van der Heiden (NPO Radio 2)

De vakjury voor de Marconi Awards bestaat voor deze editie uit: Mischa Blok (NPO Radio 1), Coco Hermans (Radio 538), Niels Hoogland (NPO FunX), Barry Paf (100% NL), Hans Smit (NPO Radio 4), Liesbeth Staats (BNR Nieuwsradio), Gijs Staverman (NPO Radio 2), Ron Vergouwen, Domien Verschuuren (Qmusic) en Wibo Dijksma (juryvoorzitter).

De Marconi Awards worden op donderdag 26 januari uitgereikt tijdens De RadioRing. Begin januari wordt aangekondigd wanneer de stembussen open gaan voor de 17e editie van de RadioRing. [RadioWereld.NL]

Eén reactie

  1. Laten ze dit keer de Marconi (of macaroni) Award Beste Zender aan SLAM! geven. Ik denk dat deze zender wel een prijs kan gebruiken. Dit om de moed erin te houden, positief te blijven. In 2023 bij de etherfrequentieveiling is SLAM! misschien één van de stations dat plaats moet maken. En als ze dan van de FM-ether verdwijnen, moeten ze gaan bewijzen dat ze naast alle andere radiostations in een behoefte voorzien.

Reacties zijn gesloten.