Muziekbestand Radio4All gestolen uit auto Giel Beelen (Update)

Een flinke tegenslag voor Giel Beelen en Radio4All. Maandagavond zijn twee laptops met daarop het muziekbestand van Radio4All gestolen uit de huurauto van Giel Beelen. “Het is dom om twee laptops in een tas te laten, maar man, het is een betaalde parkeergarage”, schrijft Beelen op social media.

Beelen was maandagavond naar de première van de Kane-documentaire en trof dus een van de ruiten van zijn huurauto aan diggelen. “Hele muziekbestand van Radio4All is weg”, vervolgt hij. “Het was te groot voor een cloud.

Volgens Beelen betekent de tegenslag niet dat Radio4All nog later van start gaat. Volgens de deejay is het de bedoeling dat het station binnenkort gewoon van start gaat op de voormalige frequenties van Sublime.

Update
Beelen was niet de enige radiomaker waar een autoruit ingetikt was. Ook Barry Paf (100% NL) en Rob Ester (hoofd muziek Qmusic en Joe) konden maandagavond eerst langs de ruitenservice. [RadioWereld.NL]

Eén reactie