Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Tweelingzussen Gonzalez weg uit de avond van KTU New York City

Veranderingen in de avond van 103.5 (W)KTU in New York City. De tweelingzussen Mariana ‘Lulu’ Gonzalez en Marissa ‘Lala’ Gonzalez zijn na zeven jaar weg bij de dancezender. Waarom ze zijn vertrokken is nog onduidelijk.+

Foto: video still

Lulu & Lala waren sinds november 2016 elke werkdag tussen 19 uur en middernacht op KTU. Daarvoor presenteerden ze twee jaar lang de middag op Hits 97.3 (WFLC) in Miami.

Maar ook New York City was geen onbekend terrein voor ze toen ze in 2016 aan de slag gingen bij KTU. Voordat ze in Miami radio gingen maken, waren Lulu & Lala als sidekick van de ochtendshow van Ty Bentli op 92.3 Now (WNOW). Daarvoor waren ze zes jaar lang onderdeel van de ochtendshow van Luis Jimenez op het Spaantalige X96.3 (WXNY).

“Dit is geen afscheid, maar een tot ziens”, benadrukken de zussen. Wat ze in de toekomst gaan doen en of dit op de radio is, is nog onduidelijk. [RadioWereld.NL]