Zoeken
Sluit dit zoekvak.

538 Middagshow vanaf zaterdag vanuit Duitsland

De 538 Middagshow met Frank Dane komt vanaf zaterdag (15 juni) live vanuit Duitsland. Vanuit Wolfburg, thuisbasis van het Nederlands Elftal, wordt dagelijks uitgebreid verslag gedaan van het EK Voetbal.

Foto: RadioWereld.NL

De uitzendingen vanuit Duitsland zijn onderdeel van de samenwerking die Radio 538 al jaren heeft met de KNVB en onlangs opnieuw verlengde. Eigenlijk was het de bedoeling dat de uitzendingen van de middagshow met Dane, Jelte van der Goot, Airen Mylene Takema en nieuwslezer Iris Schut vanaf de verschillende Oranjecampings zou komen, maar begin deze maand werd bekend dat de Oranjecampings er niet komen. Daarom wordt de locatiestudio opgebouwd in Wolfsburg.

We willen de sfeer rondom de wedstrijden overbrengen via de radio”, vertelde Van der Goot eerder aan De telegraaf. “De luisteraars moeten het gevoel hebben dat ze er via ons programma bij zijn.

Jack van Gelder gaat dagelijks als Oranjesupporter, journalist en historicus een epiloog aan het eind van elke uitzending verzorgen.

Extra uitzendingen
Het middagteam van 538 mag flink aan de bak, want naast de reguliere uitzendtijden, komen er extra uitzendingen in het weekend. Zo zijn Dane en zijn team zaterdag (15 juni) tussen 15 en 18 uur op zender, terwijl zondag (16 juni) tussen 12 en 15 uur een programma gemaakt wordt als voorbeschouwing op de eerste poulewedstrijd van Oranje tegen Polen.

Van maandag tot en met donderdag is de 538 Middagshow op de gebruikelijke tijd te horen, terwijl op vrijdag 21 juni een extra uitzending gemaakt wordt tussen 12 en 14 uur. ’s Avonds speelt Nederland tegen Frankrijk. [RadioWereld.NL]

Eén reactie

  1. Wat een aanfluiting is dat Nederlands elftal met al die zogenaamde professionals.
    Met geluk van Polen winnen. Het waren 5 fantastische dagen.
    Snel weer naar Nederland met deze lutsers