Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Giel Beelen tijdelijk terug op NPO Radio 2 met ochtendshow

Deze zomer keert Giel Beelen voor vijf weken terug naar de ochtendshow van BnnVara op NPO Radio 2. Samen met Roelof de Vries neemt hij het stokje over van Jan-Willem Roodbeen en Jeroen Kijk in de Vegte, die met vakantie zijn.

Foto: video still

Giel Beelen: “Yes the word is out. Deze zomer 5 weken met bnnvara op nporadio2 samen met Roelof maken wij de ochtendshow jwstartop. Ik heb het zo gemist om zelf een radioprogramma te maken! En dan ook nog eens op het oude honk én in de ochtend. Ik verheug me erop om op de winkel van jwroodbeen en jeroenkidv te mogen passen.”

Roodbeen en Kijk in de Vegte blijven nog twee weken te horen in hun ochtendshow, ‘Jan-Willem Start Op’, waarna Beelen en De Vries de uitzendingen van 22 juli tot en met 23 augustus overnemen.

Beelen neemt als invaller in de ochtend over van Morad El Ouakili, die afgelopen voorjaar als vervanger werd geïntroduceerd. Omdat hij echter onlangs vertrok bij BnnVara, wordt nu een beroep op Beelen gedaan.

Voor Beelen is NPO Radio 2 geen onbekend terrein. Hij was eerder tussen 2020 en 2022 te horen op de zender. Daarvoor presenteerde de deejay de ochtendshow op Radio Veronica en 3FM.

In 2023 werd bekend dat hij als creative director aan de slag ging bij de radiozender YourSafe., voorheen bekend als Radio4All. Dat nieuwe station probeert Beelen sinds april in de markt te zetten. [RadioWereld.NL]

Eén reactie

  1. Cross-pollination between media companies is a bad thing. Do the broadcasters in the Netherlands not have enough of their own talent? Nowadays you hear the same voices everywhere. RTL, 538, NPO, YourSafe. Own identity is difficult to find…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *