Barend en Benner lopen warm op 3FM: “Bijzonder om weer terug te zijn” (audio)

Ik kan het niet ontkennen: Het voelt gewoon bijzonder om weer terug te zijn en zo gek om hier weer te zitten”, dat vertelde Barend van Deelen tijdens een proefuitzending op 3FM. Samen met zijn nieuwe co-host Nellie Benner en producer Jelmer Gussinklo draaide hij alvast warm in de nacht van vrijdag op zaterdag.

Foto: Marie Wanders / NPO 3FM

Vanaf maandag (3 oktober) is het drietal in de middag te horen op 3FM met ‘Barend en Benner’. De show belooft geen headlines uit de ochtendkranten te brengen, maar verhalen recht uit de doelgroep en het hele land.

Voor van Deelen betekent het na zes jaar een terugkeer op de zender. In juli werd bekend dat hij de overstap van Radio 538 terug naar 3FM maakte.

Dat was even wennen, maar toch vertrouwd erkende Van Deelen. “Ik maak al 14 jaar betaald radio, maar altijd als je ergens weer komt, het is weer nieuw en het zijn altijd dezelfde systemen. Maar het is toch altijd weer dat je denkt ‘we gaan weer op hetzelfde meisje liggen als een paar jaar geleden, maar er is toch wat veranderd’.

Benner vertelde zich ‘retegoed’ te voelen. “Ik ben alleen wel bang dat ik een spanningspoepje moet laten.

Het begin van de proefuitzending van Barend en Benner is hieronder te beluisteren. [RadioWereld.NL]