Zoek
Sluit dit zoekvak.

De Allerbeste Top 100 van Nederland op 100%NL

Het landelijke radiostation 100%NL zendt op vrijdag 30 januari voor het eerst de ‘Allerbeste Top 100 van Nederland’ uit. De nieuwe lijst bestaat alleen uit de allerbeste Nederlandstalige muziek ooit gemaakt. De ‘Allerbeste Top 100 van Nederland’ wordt gepresenteerd door de vier presentatrices van 100%NL: Tanja Jess, Daphne Deckers, Myrna Goossen en Elsemieke Havenga.

“De Nederlandse muziek is nog nooit zo populair geweest als nu. 100% NL brengt daarom een overzicht van de allerbeste Nederlandstalige hits ooit gemaakt. Het wordt een feest der herkenning. De hits van Doe Maar, Jeroen van der Boom, Marco Borsato, Boudewijn de Groot, maar ook Guus Meeuwis, Ramses Shaffy en Nick & Simon zullen elkaar ongetwijfeld afwisselen. De luisteraar beslist en wij zijn benieuwd welke hits de lijst zullen halen”, aldus Programma Directeur Ron Sterrenburg.

Op de website van het snelst groeiende radiostation van Nederland kunnen luisteraars hun persoonlijke favoriete Nederlandstalige hit zelf doorgeven. De ‘Allerbeste Top 100 van Nederland’ is te beluisteren op vrijdag 30 januari tussen 09.00 en 17.00 uur. [Radiowereld.NL]