Femke de Walle nieuwe presentator Hallo Groningen op Radio Noord

Femke de Walle is sinds maandag vier dagen per week als presenator van ‘Hallo Groningen’ op Radio Noord te horen. Ze neemt het stokje over van Eric Bats. “Een nieuw geluid”, aldus De Walle.

Foto: video still

De komende tijd hoor je mij elke maandag tot en met donderdag hier op Radio Noord. Ik heb er superveel zin in.

Hallo Groningen is sinds mei elke werkdag tussen 10 en 13 uur te horen op Radio Noord. Het programma kwam in de plaats van ‘Babette op Noord’ na het gedwongen vertrek van Babette Alma. Bats nam vier dagen in de week voor zijn rekening, terwijl Stephan Kosters de vrijdageditie voor zijn rekening nam.

Bats is nu gestopt met het programma. Hij blijft wel gewoon elke zaterdag tussen 14 en 18 uur te horen op Radio Noord met ‘Café Martini.’

De Walle was tot begin 2020 jaren lang te horen met een middagprogramma op Omrop Fryslân. Plotseling verdween ze echter van de zender. De Walle raakte overspannen en moest daarom noodgedwongen haar werk neerleggen.

Vorig jaar zomer pakte ze haar radiowerk weer op met een invalbeurt bij Radio Gelderland. Ook afgelopen zomer was ze op de Gelderse regionale omroep te horen. Bij Radio Noord is De Walle ook geen onbekende, want eind me was ze al enkele dagen als invaller van Karel Oosterhuis te horen. [RadioWereld.NL]

4 reacties

  1. wat super leuk voor Femke, maar ik mis haar leuke presentatie en leuk programma nog steeds op omrop fryslan.