Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nieuwe middagshow ‘Wout & Frank’ op Radio Veronica start 3 juni

Wouter van der Goes en Frank van ’t Hof starten op maandag 3 juni met hun nieuwe middagshow ‘Wout & Frank’. Ze zijn vanaf dat moment elke doordeweekse middag van 16.00 tot 19.00 uur te horen op Radio Veronica na De Bonanza met Rob Stenders.

Foto: Elvin Boer

Wouter van der Goes: “Eindelijk, we join the club en samen met onze nieuwe collega’s gaat ons avontuur beginnen. We hebben heel veel zin om hard te werken en het vertrouwen te winnen van bestaande en nieuwe luisteraars van Radio Veronica. Onze programma’s zullen overlopen van pret en fantastische popmuziek uit alle decennia.

Wouter van der Goes werkte de laatste 10 jaar als deejay bij NPO Radio 2 en daarvoor bij Qmusic. Frank van ’t Hof komt ook van NPO Radio 2. Daar presenteerden ze sinds 2021 de vrijdagmiddagshow ‘Wout en Frank’. Ook waren ze regelmatig te horen als de vaste invallers van de ochtendshow.

De komst van het duo bij Veronica werd begin dit jaar al aangekondigd, maar een startdatum was toen nog niet bekend. Sindsdien zijn ze niet meer op de radio geweest.

Gerard Ekdom
Ook Gerard Ekdom verhuist binnenkort naar Radio Veronica, zijn startdatum, mogelijk al in september, wordt later bekendgemaakt, net als de overige programmawijzigingen. De bekende radiomaker verlaat Radio 10 om de nieuwe ochtendshow van Radio Veronica te presenteren. [RadioWereld.NL]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *