Zoek
Sluit dit zoekvak.

Top 80’s vervangt 80s Achtdaagse op NPO Radio 2

NPO Radio 2 zet vanaf maandag (13 februari) de jaren ’80 centraal. Gedurende vijf dagen zendt de publieke zender de Top 80’s uit, een nieuwe hitlijst waarvoor luisteraars nog tot en met vrijdag kunnen stemmen.

Foto: video still Youtube

Met de Top 80’s zet Radio 2 dit decennium op dezelfde manier in de schijnwerpers als eerder al werd gedaan met de jaren ’90. In november zond het station namelijk voor de eerste keer de Top 90’s uit.

Hoeveel nummers de Top 80’s bevat is niet bekend. Dat lijkt sterk af te hangen van de lengte van de gekozen nummers in combinatie van de beschikbare tijd. Zo bevatte de Top 90’s bijvoorbeeld 566 nummers.

De Top 80s is vanaf maandag tot en met vrijdag 17 februari elke dag tussen 9 en 20 uur te horen op NPO Radio 2.

De lijst neemt de plek in van de vorig jaar geïntroduceerde ‘80s Achtdaagse. In het verleden organiseerde het station al regelmatig ‘De week van de jaren ‘80’. [RadioWereld.NL]

Eén reactie

  1. NPO Radio 2 zet vanaf maandag (13 februari) de jaren ’80 centraal. Gedurende vijf dagen zendt de publieke zender de Top 90’s uit, een nieuwe hitlijst waarvoor luisteraars nog tot en met vrijdag kunnen stemmen. TOP 90’s????!!!!

    Update RadioWereld: We hebben het Voutje aangepast.