Zoek
Sluit dit zoekvak.

Evert Duipmans gestopt met Wildgroei op NPO Radio 2

Evert Duipmans is gestopt met zijn wekelijkse vroege ochtendshow ‘Wildgroei’ op maandag op NPO Radio 2. Na vier jaar geeft hij dit tijdsslot op eigen verzoek op. “Ik ga niet weg bij de zender, want ik blijf elke zaterdag- en zondagochtend te horen,” aldus de deejay.

Foto: video still

Afgelopen maandag presenteerde Duipmans al voor de laatste keer Wildgroei. “Het is een gekke nacht”, concludeerde de deejay.

Wildgroei begon in april 2020 op NPO Radio 2. Toen presenteerde Duipmans het programma nog met Jeroen Mulder. De laatste tijd maakte hij het programma solo.

Tot begin dit jaar was Wildgroei het enige programma dat Duipmans presenteerde op NPO Radio 2. Maar door het vertrek van Wouter van de Goes en Frank van ’t Hof is er flink wat geschoven in de programmering en presenteert Duipmans ook de zaterdag en zondag van 7 tot 10 uur op NPO Radio 2.

Volgens Duipmans was het op zijn eigen verzoek om te stoppen met Wildgroei. “Door alle verschuivingen de afgelopen maanden komt het er op neer dat ik zoveel aan het werk ben, ik heb er ook nog een andere baan naast, dat het een beetje veel wordt”, zo legde hij uit in zijn programma. “En dan wordt het tijd dat iemand anders de kans krijgt om deze plek in te vullen. Dat gebeurt vanaf 13 mei.

We het programma op maandag tussen 4 en 6 gaat overnemen vanaf half mei is nog niet bekend. De komnde twee weken vult Gijs Hakkert dit tijdsslot. [RadioWereld.NL]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *