Zoek
Sluit dit zoekvak.

Radio4All is nu Yoursafe Radio

Radio4All heet sinds woensdag Yoursafe Radio. Het station is vernoemd naar een financiële instelling van eigenaar Joost Zuurbier. De slogan van de zender is ‘Where you can be who you want to be.

Foto: RadioWereld.NL

Woensdag is de naam van de zender gewijzigd, maar de officiële start is pas in september van dit jaar. Eind april verhuist het station naar het nieuwe onderkomen aan de Wibautstraat in Amsterdam. Vanaf 1 mei zijn reclames op het radiostation te horen. De programmering blijft vooralsnog ongewijzigd.

Al in februari meldde RadioWereld.NL dat Yoursafe de nieuwe naam van Radio4All zou worden. Anderhalve week geleden werden meer details bekend, waaronder de startdatum.

Veiling
Zuurbier wist bij de veiling van de landelijke commerciële FM-frequenties afgelopen zomer kavel A08, waarop op dat moment Sublime uitzond, te bemachtigen voor 6,1 miljoen euro. Aanvankelijk werd hiervoor de naam Financial News Radio bedacht, maar nog voor de start werd de naam al gewijzigd in Radio4All en werd Giel Beelen aangetrokken als creatief directeur. [RadioWereld.NL]

4 reacties

  1. Een totale verspilling van een etherfrequentie, hierop had bijvoorbeeld SLAM op kunnen uitzenden.

    Ook is het vermogen van de frequentie dusdanig naar beneden bijgesteld dat aan de rand van het voormalige Subline uitzendgebied er nu nauwelijks ontvangst is.

    Experimenten zoals Yoursafe Radio kunnen beter gewoon op internet uitzenden.

  2. Ja, wat een verspilling van vermogen en etherruimte.
    Veel liever SLAM of Sublime erop gehad.

  3. Slam en Sublime zijn ook fijn, maar mai o mai wat een lekkere plaatjes op Yoursafe allemaal onder de categorie feelgood. Kun je toch alleen maar blij van worden?